Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i 200 grader ca 10 minuter
Hej, hej. Har just kommit hem efter en bra dag på jobbet och tänkte tipsa er om en god och enkel rätt som passar perfekt dagar som denna då man kommer hem från jobbet men kanske inte har allt för mycket ork över till matlagningen
Det är typiskt min grej. Det är viktigt att lyxa till det även på vardagar. Igår lyxade vi till det rejält (eller jag, eftersom det är jag som bestämmer/stödhandlar/lagar maten)
Samt att jag fortsatt med mina springturer i skogen. Mina måltider har sett ut så här. Det har redan hunnit gå en vecka på Whole30 utmaningen, tiden går fort
Det börjar bli mycket snack om Paleo överallt. Det är enormt stort i USA, framförallt bland de som håller på med Crossfit, och det dyker upp allt fler Paleo-kokböcker och bloggar