Här kommer receptet på en lättlagad maträtt medlax. Jag använde en hel laxfilé och skar den sedan i bitar vid servering, men du kan lika väl köpa lax i portionsbitar
Idag blev det panerad laxmed hemlagad romsås. Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissallad med alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Idag hag jag lagat lax till lunch igen, men den här gången tillsammans med en varm romsås och räkor. Jag tycker verkligen att det är toppen med mat som sköter sig självt i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.