rikligt med paprikapulver. rikligt med paprikapulver. Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Fast idag ska vi laga en sås med tonfisk på burk och kapris. Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Den är god till det nygrillade köttet, som dip till chips eller till baguetter att bara doppa i vid sidan om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.