I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbeloch mumsa praliner med den svullna foten i högläge
Till middagen valde vi att dricka ett bubbel som kommer från Frankrike men som bär namn från en vingård alldeles utanför Ystad nära Köpingebro, Köpingsbergs Gård, som ägs av Carl-Otto Ottergren som är leverantör av detta vinet
Skala och skiva potatisen och fänkål i tunna skivor. Smöra en ugnsfast gratängform och varva potatis, fänkål, finhackad vitlök och smulad chèvre i flera lager
Älsk på babbel ochbubbel . Bjöd hem Matjuntan igår på en tisdagsskål och lite plockmat. Livet framför allt – ingenting kan tas för givet, men även att jag tagit min examen och gjort en Hole in One
Det är så att Milia och min lillasysters son fyller år dagarna efter varandra och då både lillasyster och jag arbetar obekväma tider hade vi svårt att få till datum för kalas
Nu har vi ätit gratängen och det blev fulla poäng. Jag tror den kommer att vara om möjligt ännu godare imorgon när vätskan har stelnat och blivit krämig
Ja, som ni ser nedan så blev det fin fina räkmackor med Hellmans majonäs (sambon föredrar Findus), ägg och räkor, till detta drack vi en god prosecco, älskar bubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.