Grädda på högsta temeratur gärna på en förvärmd baksten eller upphettad plåt. Blir osten karameliserad före botten är färdiggräddad flyttanästa pizza längre ner eller omvänt om botten blir klar före osten
För att motivera er till att baka bullarna själva i år (och många fler gånger framöver) tänkte jag dela med mig av hemligheterna som garanterat ger dig hembakta bullar i samma klass som konditoribullarna
Kör detta sedan i en mixer tillsammans med det hårdkokta ägget och sherryn. Används som pålägg på förslagsvis mörkt bröd, med inlagd gurka och bladpersilja till
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Vispa gräddenVispa upp äggvitorna till vitt skum - men kasta INTE gulorna. Lövbiffmed sting. Blanda gulorna med den smälta chokladenBlanda chokladen med den vispade gräddenVänd i de vispade äggvitornaLåt stå i kylen en stund
Är man bakis eller bara väldigt hungrig kan man gott ta i rejält med den rivna osten. Vi äter inte mycket snabbmat om man medsnabbmat menar mat från snabbmatskedjor eller färdigrätter från frysdisken
-( Det enda positiva med att det blir svalare är att det blir lättare att fokusera på jobbet. En ganska lång tid efter det så befann han sig mest i köket, men nu har han äntligen återgått till sitt normala, sociala jag och går runt bland gästerna och pratarmed ett whiskeyglas i handen
Hetta upp stekpannan (ganska varm) och lägg i en klick smör (jag brukar ha en rejäl). Lövbiff. Lövbiff. Lägg i lövbiffen och krydda vänd efter 30-60 sekunder och krydda igen. Efter ytterligare 30-60 sekunder så ta ur lövbiffen
Smält sockret i en stor kastrull på medelstark värme tills det är ljusbrunt. Rör ut majsstärkelsen i vattnet (lika delar vatten som majsstärkelse) och rör ner i den sjudande grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.