Så där ja, nu harvi nog fått med de flesta smakerna i våra sillinläggningar. Blandat med svenska smaker som dill och gräslök så har du en burk med smarrig sill
Vihar nämligen läst på flera bloggar att det lagas till Pulled Pork och att det är sååååå gott. Möjligtvis att det kan bli problem om nu någon skulle få för sej att ta en sväng runt den, men då får vi väl helt enkelt ta och dra fram den lite
Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Sällan, om någonsin, har ett bakverk blivit så hypat. Och vilket recept sedan. Jag har inget emot att tillbringa många timmar i köket, men undrar om cronuten verkligen är så god att den är värd allt detta
Lättare sagt än gjort visadedet sig, för vissa stunder blev degen för torr och gick sönder för att till nästa vårrulle bli för fuktig och kletade ihop sig
En kryddig kalops med jordnötstwist skulle jag vilja kalla det. Salt, vitpeppar. Det jag saknade på det gamla kortet som brukar vara så roligt att läsa eftersom dethar hänt så mycket på matfronten är den korta inledningen till receptet, det fanns ingen sådan till just det här receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.