Ryggbiff med klyftpotatis och smörad svartpepparsky
ankanplankan
ankanplankan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 röd lök
  • 2 skivor bacon
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 msk farinsocker
  • 2 dl gott rött vin
  • 1/2 dl rödvinsvinäger
  • 4 dl vatten
  • 1 dl kalvfond
  • 20 g maizena (ca 2 rejäla teskedar) + lite vatten
  • 50 g smör (absolut inte margarin)
  • 1 1/2 msk nymalen svartpeppar
  • 10 min Häll i vatten och fond, låt koka tills det återstår 3/4. Sila av och red av med maizenan. Vid servering lägger ni i svartpepparsmöret och mixa det med en mixerstav i skyn.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.