Whiskyflamberad filé med pepparsås 8 pers. photo by dperman. 1,5 kg oxfilé eller fläskfilé1,5-2 tsk salt2-3 msk smör till stekning8-10 cl whisky till flamberingSkär upp i 16 jämnstora bitar, platta till och krydda Mat för hälsan
Rabarbersnaps Skölj rabarbern noga och skär bort ev fula fläckar. Skala inte eftersom den vackra röd färgen ofta sitter i skalet Matklubben.nu
Mest googlat sökord på min blogg: Malins djävulssylt and. your wish is my command. VÅR DJÄVULSSYLT. recept ur Söta öde- recept och insikter från Malins café (2013) The sweet life of Malin's
Fredagsgott - fylld franska Fylld franska är gott. En variant på den här fick jag för första gången av min kusin Anki när hon bodde i en lägenhet i Valla för säkert 25 år sedan hundraprocentrecept.blogg.se