Det här är väl egentligen en sorts chili con carne, även om jag inte valt att kalla den så eftersom det är lite mer medelhavskryddning än vad chili con carne brukar ha
Snabba ryck. Ringde vårdcentralen igår och har fått en tid hos sjukgymnast klockan 8 idag. Nu ska vi se om jag kan få hjälp att bena ut om det är karpaltunneln som spökar
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag. Kycklingsås. Koka upp crème fraiche, redning och mjölk under omrörning
Skala och skär löken i bitar. Skala och krossa vitlöken med kniven. Blanda salt, paprikapulver, peppar och kryddmix i en skål och gnid in kryddorna i köttet
F R E D A G. Ser ut att bli en fin dag, inte så höga temperaturer som det varit i veckan, men sol. -) Extra go fredag för mig då det är en ledig dag, känns liksom helt ok
Till lunch har jag ätit resterna från en toppengod soppa vi åt igår. Egentligen hade jag tänkt göra denna från Arla, men som vanligt måste jag fundera vidare och testa
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Efter 4 timmar tyckte jag mina var perfekta. I helgen så plockade jag fram min Crock-Pot. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en elektrisk gryta som tillagar maten långsamt
Gjorde en superenkel pastagratäng med köttfärs häromdagen. En bra vardagsmiddag som passar perfekt att förbereda och bara ta fram och gratinera när man ska äta
Igår kokade jag en hederlig, klassisk köttgryta utan krångel. Det blev så otroligt gott. Visst är det även gott med lite mer "invecklade" recept också, men ibland är även det enklaste det godaste