Beer can chicken med brasiliansk kamutvetesallad
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  • 1 majskyckling 1 dl olivolja
  • 2 msk salt
  • 2 msk hackad färsk timjan
  • 1 msk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 burk öl (50 cl)
  •  
  • Sallad
  • 2 dl kamutvete
  • 0,5 grönsaksbuljongtärning 1 lime, rivet skal och saft
  • 1 papaya, skuren i små tärningar
  • 1 röd chili, finhackad
  • 1 liten burk majs
  • 0,5 dl färsk bladpersilja, finhackad
  • 0,5 dl färsk koriander, finhackad
  •  
  • Tillbehör
  • 50 g blandad sallad
  • ev. 1 dl rostade och saltade cashewnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.