1 st fiskbuljongtärning eller Knorr Örtagården med vitlök och persilja. Häll i kryddor, lite flingsalt samt musslor, stormkoka under lock ca 5 - 6 min. 1 st fiskbuljongtärning eller Knorr Örtagården med vitlök och persilja
Hacka persilja. servera i en djup tallrik och strö över persilja blad. Persilja 1 dl ca. Persilja 1 dl ca. Ikväll blev det musslor i vitt vin och grädde med ett glas från kärleksfulla vita vinet Ti Amo/ je T'aime
Skölj och hacka persilja fint. Tillsätt grädde och persilja och koka upp. Strö över persiljan. 12,5 dl gott vitt vin, gärna fruktigt utan ekfatskaraktär. 13 msk hackad persiljaSkrapa och tvätta musslorna noga
Skölj och hacka persilja fint. Tillsätt grädde och persilja och koka upp. Strö över persiljan. 2,5 dl gott vitt vin, gärna fruktigt utan ekfatskaraktär. 3 msk hackad persilja
Skölj och skrubba blåmusslorna. Kasta de som är öppna eller trasiga. Hacka lök, vitlök och chili fint. Ringla olja i en stor gryta och fräs löken, vitlöken och chili i någon minut tills de börjar mjukna
2 kg blåmusslor ½ purjolök, den vita delen 2 morötter 1 selleristjälk 2 gula lökar 1 vitlöksklyfta 2 stora tomater 3 msk olivolja Salt Peppar 1 flaska vitt vin (75 cl) ½ knippe persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.