Till påsk bakade jag den här goda chokladtårtan. Skillnaden mellan denna tårta och den jag har delat med mig innan, den här chokladtårtan är att jag har använt matolja som fett istället för smör, och bakpulver istället för bikarbonat
Jag har bakat alla mina tårtbottnar med hjälp av denna 3 lika metoden. I en av mina tårtor ville jag endast ha två tjocka bottnar och då använde jag 5 ägg och i 24 cm form
Lägg bakplåtspapper på en plåt och rita ut en rundel, 20 cm i diameter. Skålla, skala och mal mandeln. Vispa äggvitorna hårt och vänd ned sockret och mandeln
Det har varit en bra matlagningsvecka. Om vi mörkar köpepizzan igår så känns veckan som en seger. Grillen har blivit flitigt använd och våren har verkligen satt fart på suget att laga mat
Recept. Rostade pumpafrön. Efter jag skurit ut min fina Halloweenpumpa häromdagen var det ju inte mer än rätt att utnyttja innehållet i pumpan (slöseri är inte ok)