Picanha med pebresås och svarta bönor
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ½ kg rostbifflock/picanha med fettkappa
  • grovt salt och nymald svartpeppar
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 1 tsk mald koriander
  • Pebresås
  • 6 vitlöksklyftor
  • 5 dl repade korianderblad eller persilja
  • 2 urkärnade röda dutch chile/spansk peppar
  • ½ dl färskpressad citronsaft
  • 1 dl jungfru-olivolja
  • 1 stor rödlök, finhackad
  • salt
  • 3 burkar svarta bönor
  • oregano
  • 4 tomater, skurna i grova bitar
  • 4 avokador, skurna i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.