Jobbar på att göra de absolut godaste raw kärleksmumsen. Jag är ju ingen bak-person, tyvärr (jag önskar jag vore det) meeeen ibland blir det faktiskt riktigt j-la bra
Kunde inte låta. bli att leka vidare med min pajform. Min förra paj hade kokosfett i mest för. att det är sundare men så innehåller den mer energi så tänkte att jag skulle
Har du någon gång varit i Italien eller på en riktigt italiensk restaurang så har du oftast blivit serverad en Limoncello som digestif, som underlättar magsmälltningen efter en stor italiensk måltid
Hej, med enbart nederbörd vid stugan gav jag upp och åkte hem istället. Har bakat glutenfria fröbröd sen sist med ett härligt resultat, men jag vill nog tipsa om att frysa in dom så snart dom svalnat, vilket visserligen gäller för dom flesta glutenfria bröd utan konserveringsmedel eller specialtillsatser
Testa gärna brödet du också som omväxling till mina vanliga mörka jäsbröd. För ett tag sedan skrev jag ju om vår brunch på restaurang Fåfängan och deras goda, glutenfria,
Idag är det vårdagjämning gott folk. Det kan man förvisso inte tro när man tittar ut genom fönstret, men det står faktiskt så i almanackan, och då får vi väl tro på det
Jag ääälskar kladdkaka. Men tyvärr är det inte så nyttigt. Hittade ett recept på Rawchokladkaka hos Bodystore för några veckor sen och idag provade jag ”baka” det
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Jag bakar sällan bärpaj hemma så jag har inte riktigt något favoritrecept att gå tillbaka till. Häromveckan hade vi middagsgäster mitt i veckan och kom i sista minuten att vi också ville bjuda på en efterrätt
Man brukar ju tycka att helgerna är alldeles för korta så därför tog jag ledigt även idag, måndag, så vi kunde stanna en extra dag i skåneland, jag och Oliver