Sås. När du satt in potatisen låter du lammsteken ligga på en skärbräda eller fat och "vila sig saftig och mör", samtidigt vispar du ur stekskyn med lite vatten och häller i en kastrull häll i de övriga ingredienserna till såsen och låt småputtra 5-10 min tills såsen börjar tjockna, smaka ev av med salt och peppar
Gokväll. Ikväll har vi provat ngt nytt igen, denna gången hittade vi ett recept i Allers. Jättegod kyckling, fylld med parmaskinka, salladslök, citron och rosmarin
Även om vi för det mesta grillar vårat kött nu under denna årstiden så får man ju inte glömma av alla goda pastarätter man kan göra med köttet också, tex pasta med oxfilé
Red såsen med lite maizena till önskad tjocklek. Servera köttet i gräddsåsen garnerat med hackad persilja eller gräslök tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka, grönsaker, gelé och sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.