Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukter och lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
Kycklingoch grönsaker. Dela kycklingfiléerna på mitten. Skölj potatisen och skär i skivor. Servera de ugnsrostade grönsakerna ochkycklingen med tzatzikin
Börja med att tvätta kycklingdelarna, salta och peppra. Rulla kycklingdelarna i mjöl. Härliga smaker från rosmarin och surt och sött från citron och honung
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigt i mitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter i mindre bitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonerna i mindre bitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter Tillsätt buljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihop till en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingen med rotfrukter och sås 125 grader Salta
Kyckling med tomater och krämigt osttäcke. Häll runt kycklingen. I dag är sista lediga dagen på mitt lov, i morgon börjar skolan igen för mig och barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.