Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl. Jag bakar oftast minst en gång i veckan, och har hittat ett koncept som jag tycker fungerar
Men ikväll så är det final som sagt, så då tänkte jag laga något extra gott till middag – nämligen grillad marinerad portabello tillsammans med en bearnaisesås och krämigt blomkålsmos
Eftersom korken satt som berget - jag lyckades med stor möda få av den - och eftersom den luktade och smakade helt OK, så bestämde jag mig ändå för att använda den
Snabbgrillad sockerkaka med jordgubbar och grädde till dessert…. Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll
Men vi börjar idag med en grillad fläskytterfilé med en lite het glaze. Börja med att blanda alla ingredienser till glazen i en kastrull och koka upp och låt det sedan svalna
Dessutom blev det grillad sparris med parmesan, ugnsrostad potatis och hemmagjord bearnaisesås. Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar
Skär upp ryggbiffen i fyra skivor och krydda dom med BBQ kryddan. Välj en bra tjock bit som känns fast, kolla i snittytan att det finns fett insprängt om det inte finns så kommer ni få en torr och seg köttbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.