Nog om det, nu över till kladdkaka. På fjärde våningen med utsikt över ångermanälven sitter ett tjugotal deltagare i en ring och diskuterar internationell rätt
40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Älskar du lakrits, hallon och choklad men inte vill äta så mycket socker är det här en kaka för dig. Jo, man viker en strut av tidningspapper och så går man hem och bakar
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
En smaskig kladdkaka med After Eight toppad med ett tjockt tryffeltäcke. Rör ihop ägg och strösocker. Kladdkakan dekoreras med After Eight plattor som sticks ner i tryffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.