Rimmad oxbringa med pepparrotssås
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 800-1000 gr rimmad oxbringa
  • 1 rejäl bit purjolök (stammen)
  • 1 gul lök
  • 1 morot
  • 10 st vitpepparkorn
  • 4 lagerblad Koka upp en stor kastrull med vatten och samtliga ingredienser
  • 4 personer
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 5 vitpepparkorn
  • 3 dl buljong/spad från oxbringan
  • 2 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 0,5 dl vitt vin
  • 4-5 dl vispgrädde
  • 4 msk smör
  • 3-4 msk vetemjöl
  • 1 bit färsk pepparrot riven efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.