Helstekt oxfilé med potatis & palsternacksgratäng samt rödvinsås
Victorias provkök
Victorias provkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • Salt
  • Smör
  • 1 kg mandelpotatis
  • 2 palsternackor
  • 5 dl vispgrädde
  • 3 dl grädde
  • 2 dl mjölk
  • Salt
  • 1 stor schalottenlök
  • Smör
  • 1 msk socker
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 köttbuljong
  • en eller
  • 1 msk kalvfond
  • 2 1/2 dl rött matlagningsvin
  • 1 msk soja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 10 minuter
  • 10 minuter och

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.