Men vi testade oss i simprovet som man gör när man söker in på polishögskolan, och ja vi klarade det alla tre, sen blev det vattenrutschkanan och hopp från trampolinen innan vi gav upp
Jag kommer att köra två klasser under våren. Vårschemat på träningsanläggningen- Fitness24Seven - där jag är gruppträningsinstruktör är snart spikat. På onsdagar (som vanligt) kommer jag att köra Intense Strenght 45 min och Box 75 min
Den kanske inte är så thai egentligen (vad vet vi som aldrig varit i Thailand. Denna rätt var ett ständigt återkommande inslag på vår matplanering strax innan semestern och den står åter på menyn imorgon hos oss
Så skriver vår bloggare Katarina Ekeström på sin blogg Skog till bord. Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, som den görs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Premiärrätten som lagades i den nya emaljerade grytan var en mustig fisk- och skaldjursgryta. Apelsinerna är inte längre lika goda som i vintras, men som smaksättning duger de bra
Med kanel och lite vaniljsocker så blir kakan julig, precis som den sig bör. För det har vi gjort i vår släkt sen medeltiden då mormors farmors anfader kom hit från Paris
kan jag nog säga att det var exakt vad våra gäster plus Mr C gjorde i helgen när de åt den här vita choklad och lakritspanacottan med vanilj och lakritsmarinerade jordgubbar
All cred för ostbollarna på bilden ovan måste jag dock ge min kusin Carl, som jag outsourcade det här momentet till när jag förberedde nyårsmiddagen, och insåg att det skulle bli svårt att hinna med allt om jag inte satte släkten i arbete
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.