Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när detblir så att det räcker hela veckan… grytor blirbara godare när man värmer dem
Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig. Har ni en låg som jag så nöj er med att göra mandelbotten och jordgubbsmoussen, detblir nog så smarrigt och så sparar ni två dagars arbete också
Pensla bullarna lätt med smör och doppa i socker. Låt jäsa övertäckta medan ugnen blir varm. Dessa ljuvliga bullar med smak av smörkola är helt fantastiska
Ja ett tag tills det krisar och jag ringer till min frisör i panik och måste ha en tid NU för färgning ochdet är precis vad jag gjorde igår så nu ska jag till frissan och få ordentligt med färg i håret
Liten marinad men det är ju bara trevligt samt en krämig basilika sås. Helt enkelt så bra man kan ha det en söndagkväll med strålande sol och en sovande bäbis i vagnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.