Årets förslag på nyårsmeny kommer från vattnet. På nyår tycker jag det ska vara löjrom och champagne. Löjrom från Kalix eller från Vänern är visserligen en dyr råvara - men en av världens mest praktiska
Martin och jag förlovade oss i Februari och har firat detta med pompa och ståt. Vi bjöd in till en 3-rätters förlovningsmiddag där vi bjöd på en massa gott - se nedan för recept (notera det röda kärlekstemat
Äntligen kommer inlägget med bilder och text runt nyårsmaten. Till aperitif så serverade vi blossas cognagsglögg med russin och mandlar tillsammans med lite chips
Pommes duschessKokt potatis för 4-5 personer1-1½ dl Grädde2 äggulorsaltpepparPersiljastor klicka smörPersillade2 dl riven västerbottensostGör så härPressa den kokta och varma potatisen, blanda i smör, äggula, salt, peppar, grädde och vb-ost och rör ihop med elvispen
Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll