Långlagad, rödvinsmarinerad rådjursstek, kantarellsky, rotfrukter & honungsrostade pumpakärnor
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg rådjursstek av baklår
  • 1 liter rött vin
  • 2 dl olivolja
  • 2 msk soya
  • 3 morötter
  • 1 gul lök
  • 1 röd lök
  • 4-5 vitlöksklyftor
  • 1 tsk hela vitpeppar
  • 1 tsk hel rosépeppar
  • 2 tsk flingsalt
  • Färsk timjan
  • 4 dl stekskyn från formen
  • 2 dl vatten
  • 1 msk viltfond
  • 1 msk mörk oxfond el. tärning
  • 1 tsk vinbärsgelé
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 msk balsamico
  • 1 tsk soya colorit
  • 4 port Ugnsrostade rotfrukter :
  • 3-4 Potatis
  • 3 Morötter 3 Palsternacka
  • 3 Rödbetor
  • 2 msk Olivolja
  • 2 tsk Flingsalt
  • 1 Rödlök Honungsrostade pumpakärnor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.