Eftermiddagen och kvällen är sedan ledig och mycket av veckans är mat är då färdig. Vi kompletterar med en lättlagad värmande tomatsoppa och enkel fiskifolie
En fet fiskblir god nästan hur man lagar den tycker jag och lax är nog den fiskvi äter mest. Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den tristauppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Lax både till vardag och fest är nu för tideningetovanligt. Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg laxen på folien och fördela grönsakerna och potatisen över och omkring. Salta och peppra laxbitarna och stek dem hastigti den varma panna så att de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.