Knäck vakteläggen hela i en skål och slå över vinägern. Skala potatisen och riv den grovt. Vänd och tillsätt smöret i pannan och stek även andra sidan gyllenbrun
Råraka600 g fast potatis, stor 1 dl smör, skirat salt. 1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar
Så här gör du Riv potatisen på den grova sidan och försök dra långa drag. Krama ur all vätska hur potatisen, salta efter smak och lägg i en handduk för att torka
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning. 1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor
Enkel och god förrätt eller liten lunch med pepparrotsgravade laxen. Gillar att göra olika varianter av samma råvara och min pepparrotsgravade lax går att variera i oändlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.