Goooodmoooorgooon allihopa. Hoppas ni sovit gott och vaknat med ett gott humör Jag fick ett sådant gulligt mail igår ifrån en läsare som bara ville berätta hur mycket hon tyckte om min blogg, hur mycket jag inspirerar & hur duktig jag är
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Ett litet matrecept var det här. Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare
Nu kommer ett litet tips inför helgen då de flesta av oss har lite mer tid att stå i köket. Vill du överraska med nybakt bröd som inte tar alltför lång tid
Ja, helt fantastiskt blev det, riktigt roligt när ett recept fungerar på första försöket. Brödälskare som jag är har svårt att hejda mig när det finns färskt bröd
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en sockerkaksform. Rör ihop mjölet med frukten och nötterna. Se till att mjölet fastnar ordentligt på frukt och nötter så att de inte sjunker till botten
Detta recept är, med några modifieringar, hämtat från Roy Fares fantastiska receptsamling. Vi provade att halvera receptet, vilket gick utmärkt även fast måtten blir lite märkliga