Det här enkla och sjukt saftiga banan och valnötsbrödet passar perfekt till brunchen eller helgfrukosten och passar lika bra att toppa med smör och en skiva ost som mosad avokado med krispiga grönsaker
Sätt ugnen på 160 grader. Smörj och bröa en rak bakform som rymmer 1,5 liter. Mät upp de båda mjölsorterna i bakbunken och blanda i salt och bikarbonat
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.