Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. )Häll av oljan från fetaosten och rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin
Smaka av med salt och vinäger. Tillsätt vatten, smulade buljongtärningar, peppar och lagerblad. Servera soppan med gräddfil, creme faiche eller avrunnen fil
Smula jästen i bunken, i med salt och det ljumna vattnet. I med oljan och vetemjöl special. Kör assistenten tills allt är blandat, sen i med vanligt vetemjöl tills degen känns smidig men lite kladdig
Servera med creme fraiche. 3 rödbettor medelstora. Börja koka i buljongen med lagerblad i ca 1 timme. Stekputtra rödbetor i matolja med tomatpuré och citronsaften ca 15 minuter. 3 rödbettor medelstora
I med äggen, sambal oleken och kryddorna och blanda lite mer. När de är klara så serverar du dem som du vill, men jag brukar lägga dem i pastasåsen jag brukar göra och servera med pasta till, mmm
-) Äldsta dottern jobbar kväll 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 1 fetaost. Rosta tomaterna i mitten av ugnen ca 10 minuter (gör det samtidigt med osten). Skeda upp tomaterna på osten och servera som förrätt eller bufferätt 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 1 fetaost olivolja
Hacka lök och vitlök och låt smälta i oljan på medelvärme tillsammans med timjan. Skala och riv moroten grovt och tillsätt den tillsammans med rödbetshacket
Rör i myntan och smaka av med salt och peppar. I morgon kör vi vidare med fler recept från menyn, det blir de fyllda tomaternas tur att presenteras närmare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.