1. Sätt på ugnen på 175°. 2. Smörj en form (ca 20cm i diameter) med margarin och bröa den med strödbröd. 3. Mät/väg upp alla torra ingredienser i en bunke
Det här receptet är helt fantastiskt gott, så när ICA ville att jag skulle tipsa om lite tips och trix kring vegansk bakning på deras instagram i fredags så var det det första recept jag tänkte på
Tårta För att förbereda tårtan, smält ihop veganskt smör, kokosolja, kakao, choklad, kokossocker, vaniljessens och hett vatten i en en kastrull på låg värme
Den här kladdkakan är riktigt barnsligt god och jag tror inte att någon kan bli besviken. -)100 g smör, smält2 ägg1,5 dl socker1,5 dl farinsocker1 msk vaniljsocker2,5 dl vetemjöl6 msk kakao2 tsk bakpulveren nypa salt1/2 påse mandelbiskvier75 g grovt hackad vit chokladRör ihop allt i en bunke, utom biskvier och choklad
Veganskkladdkaka. Det här receptet är världens bästa veganska kladdkakerecept. Som kladdkaka ska vara. Ska kladdkakan vara till ett kalas eller fika rekommenderar jag att göra den redan på förmiddagen om den ska fikas på eftermiddagen, så hinner den sätta sig något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.