Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar. Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro
Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
Det är populärt bland kycklinguppfödarna att mata de stackars fåglarna med majs. Själv är jag tveksam till den metoden, särskilt för att den tycks per automatik ha blivit något slags garanti för bra kvalité
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Men visst är det smaskigt med nybakade bullar, så lite tips och inspiration vill jag gärna bjuda på. Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett
De är proppfyllda med pumpafrön, solrosfrön och linfrön vilket gör att bullarna håller sig saftiga. Kommer ihåg när jag frågade min fästman om han ville ha en bulle till frukost, varav han tänkte sig en kanelbulle och var överlycklig att jag frågade
Pensla bullarna med vispadäggvita. Smält smöret och blanda i saffran och grädden, vispa samman. Sätt nu inte kaffet i vrångstrupen men ett annat område jag använder mascaran till är håret
Blanda samman lagen och koka upp den så att sockret smälter, låt kallna. Nu tar vi sats mot julen här i köket och ägnar hela veckan åt juliga tips och recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.