Täck plåtarna med folie och strö rikligt med kokos över plåten. Nu när våren smyger sig på så fick jag inspiration av citron ochapelsin vilket jag tycker är fräscht, gott och nyttigt
Marängsmörkräm medapelsin. Inte för att dessa cupcakes kan kallas kusliga, men de har i alla fall en pumpaorange färg och är dekorerade med vit choklad-spindelnät
Ringla mörk chokladmed en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg ochapelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Forma till toppar och grädda mitt i ugnen 10–15 min. 4 Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
-) och först ut är saffransskorpor, ville testa något nytt så det blev skorpor med smak av apelsinochchoklad, goda blev det, men jag föredrar nog saffransskorpor som de är, nu tog apelsinenochchokladen över och gjorde att de inte smakade så mycket saffran men himla goda ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.