Min svåger Nicke bjöd på kungskrabba. kungskrabbakryddsmör på smör, citron, vitlök, salt och svartpepparsurdegsbrödDela klorna, lyft försiktigt ur köttet ur krabban
Känner mig bättre idag. Nacken känns inte lika stel och jag fryser inte heller. Men jag hade en hemsk mardröm vid 4-blåset och det tog flera timmar att somna om efter det
Kungskrabba med pumpacrème och råmarinerade grönsaker samt syrlig gräslökscrème och brödsmulorFina pumpa- och rotfruktstoner möter den sötma som finns i en del champagner, och friska grönsaker och gräslökscrème syran i samma dryck
Smörstekt kungskrabba, ramslök och pepparrot-royal. Klipp upp skalet på kungskrabban och avlägsna krabbköttet försiktigt i sin helhet ur skalet, avlägsna de avlånga broskdelarna med att dra dem ut ur ena ändan på krabbköttet med en tång
Stekt lammfilé med rödvinssky. rostad persiljerot och rödbeta. Beräkna ca 120 gram lammfilé per person. Putsa och torka av filén och låt den vila på köksbänken medan du förbereder dina rötter, persiljeroten och rödbetan, med att skala dem och därefter skära dem i avlånga smala båtar
kungskrabba. kungskrabba. Terrin. Klä en mindre form med plastfilm. Koka upp kräftfonden med agar-agar. Blanda övriga ingredienser i en bunke, vänd ner den varma geléblandningen och smaka av med salt och vitpeppar
E. g. e. n. t. l. i. ä. r. j. a. u. s. å. m. y. c. k. f. ö. d. p. o. h. A. ,. w. b. D. V. O. v. S. G. x. J. M. L. 2. 5. -. 1. I. T. ”. K. –. 4. (. ). 3. F. B. /. R. H. C. 8. 0. è. Ö. d l. c m
Jag gjorde en macka med smörstekt torskrygg, kungskrabba, grön och vit sparris. Kungskrabba. Skala kungskrabban och låt krabbköttet rinna av på hushållspapper
Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika. Räkor Pil Pil, friterad kolja med cremoli och kungskrabbetapas med örtsås och rökt paprika
Indisk kikärtsgryta. Stek lök, vitlök, kokossocker, gurkmeja och cayennepeppar. Addera kokosmjölk, salt, lime, tomat, kikärtor och spenat och koka ihop
Byns bästa fisk & skaldjursrestaurang där man bland mycket annat kan få hel kungskrabba direkt från tanken, fisken grillad i Jospergrill och massa smarrigt vin från snygg vinkyl
1 ben av kungskrabba. 1 ben av kungskrabba. Ibland blir man ju så otroligt irriterad på sig själv. Man tror sig kunna det där med mat, älskar skaldjur, att få grilla stort och gillar sydamerikanska influenser i övrigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.