Häll den i en smord och bröad långpanna. Låt oss göra kaka på mitt sätt. Tillsätt äggen ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver och rör ned det i smeten
Den här lättgjorda efterrättspajen med smak av lime och citron såg dagens ljus förra veckan, när varken ork eller ingredienser var på plats, och jag "måste" få till något efterrättsaktigttill födelsedagskalas
Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivanderostisar den här söndagsmorgonen
De här morotsrutorna är en favorit som går enkelt att baka ilångpanna. Jag gillar att baka med morot, det ger bland annat brödet fibrer, saftighet och fin färg
Saftig rabarberkaka. Blanda torra ingredienser. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten
Häll ut i en liten smord långpanna. Den är lättgjord, bekväm att skära i lagom stora rutor, och tinar snabbt i sommarvärmen medan kaffet kokar och saften blandas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.