IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Lägg sedan över kuber av lax och torsk, halva små rödlökar, morötter skurna i halvtjocka skivor, krydda rikligt och avsluta med en klick smör, en kvisttimjan och en liten näve räkor till de som önskar
Alla ingredienseri form eller folieini ugn på 200 grader i 30 minuter. 200 gram morötter i slantar. 400 gram fiskfilé(er). 200 gram potatis(ar) , slantar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.