Ugnsbakad citronlax med matvetesallad och citron- och vitlökscreme
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram lax
  • 1 msk olja till stekning
  • 1 stor citron
  • 1 msk flingsalt
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm nymald peppar
  • 4 dl kokt matvete av durum (kokas enligt instruktionerna på paketet)
  • 2 kvisttomater
  • 1 dl bladpersilja
  • ½ dl olivolja
  • 1 citron
  • 1 rödlök 2 vitlöksklyftor
  • 1 avocado
  • 2 dl tärnad fetaost
  • 2 dl lättcrème fraiche vitlök/parmesan
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.