Frukost, lunch och middagsförslag. De här muffinsarna ger lite tuggmotstånd. Varma från torkugnen, söta av dadlar och banan med hallonsmak är de en riktig kickstart på morgonen
Jag har ju tipsat om en hel del råa bollar här på bloggen, men aldrig bars så här kommer en variant som ska kunna gå att göra råa om du har varmluftsugn (eller ännu bättre
Jag har ju tipsat om en hel del råa bollar här på bloggen, men aldrig bars så här kommer en variant som ska kunna gå att göra råa om du har varmluftsugn (eller ännu bättre
Mina är gjorda på enbart frukt som man först gör en puré av, som därefter torkas i ugnen. Rött godis är alltid uppskattat av barn och därför valde jag att göra mina fruktremsor på hallon, mango och banan
. Om man vill/orkar kan man laga sitt mellanmål också, lite mer tidskrävande men såklart värt det. Igår gjorde jag dessa RawBars som smakar bättre än alla bars därute som går att köpa
Här kommer receptet på müslin som jag äter till frukost för tillfället och den är nötfri. Kokosmüsli2 dl hel groddat och torkat bovete200 g dadlar1 dl dadelvatten2,5 dl kokosflingor2,5 dl havregryn0,5 dl solrosfrön0,5 dl linfrön0,5 dl kokosolja2 dl russinLägg bovete i vatten över natten eller i ett dygn
com till alla mina hemsidor och det har ALDRIG någonsin strulat. Trots att jag egentligen inte är speciellt förtjust i vintern måste jag erkänna att det är lite mysigt med all snö och skönt att det är kallt så den ligger kvar
Jag har visst fallit in i en cookiesperiod märket jag. Fast man kunde ju lika gärna forma de mesta av cookiesen som bars och plötsligt är de inga cookies längre