Biff med cognacspepparsås
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 2 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 lite morot
  • 20 gram smör
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 st lagerblad
  • 1 msk cognac
  • 2 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 3 dl vispgrädde
  • salt
  • soja collorit
  • 10 minuter Till
  • 10 minuter till
  • 4 portioner
  • 600-800 gram biff
  • 2 tsk flingsalt
  • 0,5 tsk pepparmix
  • 20 g smör
  • 1 msk olja till stekning
  • 8-10 minuter
  • 3-4 cm tjocka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.