Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalensemolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virginolivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsåsolivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa. Häll över den i en skål, riv ner lagerbladen och tillsätt resten av ingrediensernaimarinaden
) JamieOliversdelikatesspotatis med vitlök och rosmarin. (Jamie kastar runt potatisarnalite snyggt. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Massa underbara nyheter iJamieOliversserie. Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då imatlagningen framöver, samt att en väldigtfintävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om nigillarJamie
Till denna delikatamåltid behöver du. Det kanske kan fungera att sätta dem under kycklingen, men annars kan du ju antingen koka potatistill eller virainkycklingenifolie och låta den stå tills såsen och potatisen är klar
Lös upp jästen i vattnet, tillsätt salt och socker. Dela degen i två delar. Fördela ut parmaskinkan på degen, placera äggen ovanpå skinkani en rad på längden av degen
Dagens Minestronesoppa är JamieOlivers recept. Vinter och soppsäsongen är här. Minst en soppa i veckan blir det och för tillfället äter vi mest våra favoriter
Då är dagens tips på en kycklingrättvi lånat från JamieOliver ett strålande recept att lägga på minnet och i stekpannan, där nästan hela matlagningsaktiviteten äger rum
Skär zucchinini kvartar på längden och skär bort de porösa delarna imitten. Skär sedan zucchinin på tvären i ungefär lika stora bitar och med ungefär samma form som pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.