Goda glutenfria Pepparkakor
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 13 dec 2011 – lite tips om att öka mjölmängden ngt.)
  • 300 g mjölkfritt margarin
  • 1 1/2 dl ljus sirap
  • 4 dl socker (nästa år kommer jag att minska till 3 dl socker)
  • 2 tsk malen kanel (nästa år 3 tsk)
  • 2 tsk malen ingefära (nästa år 3 tsk)
  • 2 msk malen kryddnejlika
  • 2/3 msk husk
  • 3 ägg ca 1,2 liter gluten- och mjölkfri mjölmix (här gäller det att prova sig fram) och
  • 1/2 dl blå jyttemjöl (nästa år 1 dl – ger bra stadga åt degen och den blev lite lös)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.