Lax. är en klassisk rätt vid svenska mathögtider. Lax är lätt och laga och blir. alltid gott. När jag växte upp var lax lyxmat och abborre och torsk något man åt till vardags
Så här gör du. Sätt ugnen på 225 grader. Dela blomkålen i mindre buketter och koka den mjuk. Häll blomkålen i ett durkslag och låt den rinna av ordentligt
Janssons frestelse tillhör mina absoluta favoriter och numera även min älskade killes också. Denna variant är en mild krämig och snäll Jansson, ja helt enkelt barnvänlig och ett måste för alla som egentligen säger att de inte gillar Jansson att testa och för Janssonälskare blir det att säga Mmmm
. Kall sås2 dl gräddfil1 dl majonäs2 tsk dijonsenap2-3 msk finhackad gräslök3 msk finhackad dill1-2 vitlöksklyftorsalt & pepparBlanda alla gräddfil, majonäs och resten av ingredienserna och smaka av med kryddor