Brässerade oxkinder med rödvinssås, smörstekta trattkantareller samt mandelpotatispuré
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st
  • oxkinder a` 600 g st
  • 2 st
  • medelstora morötter
  • 1 st
  • medelstor lök
  • 1 st
  • liten rotselleri
  • 4 dl
  • rödvin
  • 1 dl
  • rödvinsvinäger
  • 2 dl
  • utspädd oxfond
  • 2 msk
  • rapsolja
  • 2 st
  • lagerblad
  • 5 st
  • vitpepparkorn
  • 1 kg
  • mandelpotatis
  • 3 dl
  • mjölk
  • 1 dl
  • grädde
  • 4 msk
  • smör
  • färska trattkantareller
  • 1 kruk(or)
  • kruspersilja
  • maizena + vatten
  • salt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.