Jag hoppas att alla hade en härlig och skön ledig 6 juni dag igår. För mig gick dagen på högvarv. Min lillebror hade kalas för sina dagiskompisar så hela förmiddagen spenderades i köket för att baka till dem små, sedan var det intensiva två timmar med en massa barn för att därefter åka direkt till träningen där ett tre-timmar långt gymnastikpass väntade inför en tävling i helgen
Som jag lovade kommer här receptet på nyårets dessert. Man kan självklart också servera pannacottan i glas/dessertskålar, hälla såsen på och ha på lite nötter, men jag tyckte att det var lite roligare att servera pannacottan på ett annorlunda vis än det klassiska
Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en 20 cm kvadratisk eller 22,5 cm rund kakform. Finriv den färgade delen av apelsinskalet med en skalstrimlare eller ett rivjärn
Inte kanske det vanliga receptet på apelsinkaka, för här används hela apelsiner, med skal och allt. Tar lite tid att göra, för att apelsinerna skall kokas först