LCHF müsli och nötfrukost
Kostrådgivarna
Kostrådgivarna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20-30 gram smör till nötterna, här får du näringsberäkning från Min mat. på 20 gram smör. En frukost med en kolhydrathalt på 6%. Tar du 30 gram till så blir kolhydrathalten i frukosten 5%. Äter nötterna till morgonkaffet, ur en skål med en tesked. Tar lite smör och lite nötter i varje tugga. Det smakar som att tugga på en grov smörgås.
  • Nötfrukost 1 port
  • 10 g paranötter
  • 10 g sötmandel torkad
  • 10 g hasselnötter
  • 10 g valnötter
  • 10 g cashewnötter
  • 20 g smör 80% fett
  • 2,5 dl (100 g) mandelmjöl (LCHF-butiken eller mal själv av hel sötmandel)
  • 2 dl (100 g) kokosmjöl (LCHF-butiken har supergott rättvisemärkt)
  • 2 msk (30 g) kokosfett (t ex Cocosa/Bio
  • Food, undvik ”silverpaketet”)
  • 2 msk (30 g) smör
  • 1 dl (60 g) solrosfrön
  • 0,5 dl (30 g) hasselnötter/rostat hasselnötsmjöl (LCHF-butiken eller mal själv)
  • 1 dl (60 g) pumpafrön
  • 1 dl (60 g) pecannötter
  • 1 dl (50 g) valnötter
  • 1 dl (40 g) kokosflingor
  • 2 msk (15 g) gojibär, torkade/Havtornsbär torkade (eller strö på färska bär när du ska äta om du har)
  • Eventuellt 1 dl (70 g) linfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.