Blanda ihop alla ingredienser och krydda efter smak. Låt stå och dra ihop sig en stund. Bred röran på små brödskivor och garnera med färsk gurka och cocktailtomat
Skala löken och smörj en plåt med olja. Sätt ugnen på 175°C. Häll 3 msk olivolja i en skål, lägg i löken och vänd runt tills alla lökar är täckta av olja
Onsdagen kom och gick i en flygande fläng här i köket, knappt hann vi stiga upp och äta frukost förrän det var dags att gå och lägga oss igen, vart tar dagarna vägen egentligen
Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
Att nyårsafton närmar sej, det märks lite varstans. Utanför fönstret smäller det smällare lite då och då, i skyltfönstren på stan visas det allra glittrigaste upp på skyltdockorna ( i damaffärerna alltså
God morgon. Har ni kommit ihåg att ställa om klockan till sommartid. Jag och barnen pratade en del om sommar- och vintertid igår så det första Ida säger när hon vaknar är "Är det sommartid nu