Ett av mina favoritrecept på piroger, de är lika goda varma som kalla och perfekta att ha med sig på picknick eller lunch, varför inte till en god soppa
Just nu avnjuter vi pannacottan med ljuvliga björnbär från mina föräldrars trädgård. LCHF PannacottaIngredienser 4 dl vispgrädde 1 msk sukrin melis 1 msk vit sirap 0,5 tsk vaniljpulver 1 tsk gelatinpulver 1 msk vatten 1 dl smetana Gör så här Låt gelatinpulvret svälla i vattnet
Pannacottan. lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Dela vaniljstången på längden. Häll grädde, socker och vaniljstångshalvorna i en kastrull och låt sjuda under omrörning i ca 5 min
Spröda mandelkakor som är lite sega i mittenIngredienser till ca 40 kakor100 gr mandelmjöl25 gr malda hasselnötter3 äggvitor3 ½ dl florsockerrivet skal av ½ ekologisk citronlite extra florsocker till att pudra över Gör så här
. Idag tänkte jag träna en runda, detta blir träningsdag 2. I torsdags när jag och min syster skulle gå till gymmet, tog vi för givet att dom hade öppet, men de hade stängt, så vi fick åka hem igen
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Jo för att dessa kakor påminner mig om de kakor som blev minafavoriter på fikapauserna, Havrecocos. När jag var 15 år praoade jag och två klasskamrater på Delicato, kan ni tänka er
Jag blir så glad när ni testar mina recept och gillar dem, här har @kittygrip på Instagram testat mina saffrans-proteintryfflar men rullat dem i kokos istället för vit choklad
Den här kakan gjorde jag till min studentfest och det var många som bad mig lägga upp receptet här. Jag gjorde fyrdubbel sats och gjöt kakan i en träram med måtten 34x40cm
Lättbakade mandelkakor som passade utmärkt att toppa med grädde och bär. Går att frysa och perfekt att ha hemma om man får spontan besök eller bara blir sugen på något gott
Pitabröd serveras till nästan allt på Cypern. LCHF Pitabröd . Ingredienser 4 ägg 8 msk cremè fraiche. 2,5 dl mandelmjöl2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 4 msk olivolja 2 tsk bakpulver 1 tsk salt Gör så här Vispa ägget poröst