torka av pilgrimsmusslornaoch pensla dem med lite olja. Halstrade pilgrimsmusslor. Rätterna går runt i gänget så att säga och i år var det på min lott att fixa förrätt
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Salta och peppra pilgrimsmusslorna. Pilgrimsmusslor med champagnesås. Vi dricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott. ) och i ärlighetens namn skulle jag kunna tänka mig att jobba tredagarsvecka jämt
Idag börjar vi med receptet på pilgrimsmusslorna. Påsar med godbitar och burkar med mystiska såser, fonder eller röror i, rester som snart är omöjliga att tyda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.