om ni har svårt att komma på vad ni ska laga för mat ikväll så har jag världens bästa tips. Helstekt vildsvinskarré m/rotgrönsaksgratängKarré ca 1 kgFärsk salviaFärsk rosmarinOlivoljaSalt & peppar1 halv rotselleri3 svartrötter3 palsternackor2 klyftor vitlökBadda in köttet med kryddor och olja
Till cirka 12 st. 2 dl vatten2 tsk fiberhusk2 msk olja (neutral olja t ex raps)3 dl bovetemjöl1-1,5 dl majsmjöl1 tsk salt1 tsk bakpulverJag brukar använda mig av elvispen med degkrokar för att blanda till den här degen
Ännu ett recept, stulet från Två små kök, en himla fin blogg. Supergott var det också. Mannerströms skagenröra, 4 portioner300 g räkor med skal2-3 msk hackad dill4 tsk ishavsrom1 dl majonnäs1 dl crème fraicheSalt och svartpepparCayennepeppar2 tsk pressad citronsaft2 msk finhackad rödlökSkala räkorna och hacka dem grovt
Okej såhär ligger det till. Jag har bestämt att min nya blogg kommer bli något helt annat än denna. Jag kommer inrikta mig på den delen av matlagning jag gillar mest, Viltmatlagning
Två sorters lax i en roulad. När jag var liten var lax inget man längtade efter precis. Föräldrarna köpte lax när det skulle lyxas till lite och då alltid i kotlettform