Strimla och hacka lök och purjolök, fräs i lite smör. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Till lunch idag bakade jag eget tunnbröd som jag fyllde, rullade ihop och gratinerade i ugnen. Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda med skinka och purjolök
Fräs två paket strimlad bacon tillsammans med en strimlad purjolök - svartpeppra lite grand. Purjolök och bacon har jag också använt en hel del den senaste tiden, börjar nästan bli lite mätt på det - men bara nästan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.