Att koka egen saft är väldigt enkelt och kräver inte speciellt mycket jobb. Dessutom blir det både nyttigare, godare och mer hälsosamt att koka sin egen saft jämfört med att köpa saft som ofta innehåller någon typ av tillsats
Jag har aldrig tidigare kokat egen fond utan jag använder alltid köpt buljong och fonder. Låt koka i 20 minuter och sila sedan av skalen och låt vätskan koka ner till en tredjedel
Tina FallgrenSom jag har funderat på att koka en egen buljong, hur gör man. Det var då det hände, jag kokade min första räkbuljong - och himmel vad god den blev
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robin till vinsten i melodifestivalen. Mårtenssons är väldigt nöjda med resultatet, för även om Yohio blev vår favorit så blev Robin vår andrahandsfavorit
Koka fikonen i blöttläggninsvattnet ca 10 minuter tills de är mjuka. Koka upp på låg värme och när purén kokat upp så fortsätt röra ständigt och tills den fått en tjock konsistens av marmelad i 10 minuter
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, sockret och en klick smör eller olja. Låt sparrisen sjuda (inte koka) i 10 -15 minuter för vit sparris och 510 minuter för grön sparris, beroende på vilket tuggmotstånd som önskas
Lite goda och nyttiga snacks är ett måste till fredagsfilmen. Satsa på bättre alternativ i skålen. Här kommer ett recept på sötpotatischips som du fixar på bokstavligt fem minuter
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.